Helhetstekniklösningar för event och konferens

 

Almedalen 2018

Vi hade nöjet att få åka ner till Almedalen under politikerveckan och förse en innergård på mellangatan med teknik för seminarier och panelsamtal.

Innergården som den ser ut till vardags.

En pergola byggdes. DO Production försåg scenen med en ljud och ljuslösning 

Do Production bemannade med tekniker som såg till att allt flöt på smärtfritt.


A-house 2018

En rå lokal i gamla arkitektskolans lokaler på Östermalm. DO Production levererade en helhetslöning för detta event.

Bildytor för att visa material med möjlighet att klicka fram sina slides från scenen. Bemannad bildmixplats med möjlighet att växla sömlöst mellan bild och film material. P/A med delay-led för bästa ljudupplevelse.

Front belysning av scenen så att talarna får fokus i lokalen. Led kannor för att färga in lokalen och snabbt kunna ändra uttryck. 


Guldägget 2019 Awardsscenen

DO Production levererade ljuslöningen till stora scenen på Waterfront för 2019 års Guldäggsgala. Movingheads samt led ramper för att förhöja det sceniska samt ge en maffig upplevelse när priserna delades ut.

 


Swedish house mafia 2019, Vip entrén. 

Do Production fick äran att förse entrén för vip gästerna med det lilla extra. Led kannor för att färga in och höja stämningen inne i arenan. Utanför byggdes en trussbur med led kannor.

 

Centigo awards 2019, meeting room

Den första upplagan av Centigo awards gick av stapeln på Meeting room. Do Production levererade mixplatser för ljud, ljus, bild. Kompletterande ljus för att få till ett riktigt "awardsvift". I angränsande lokal byggdes ett disco upp med full ljud och ljus leverans.